Стелажи

Складови решения за палетизирани товари

Стелажи – Стандартни за палети

standartna-paletna-sistemaТези стелажи са най-доброто решение в складирането на палетизирани товари. Осигуряват  директен достъп до всички палети на всички нива. Височината и широчината на коридорите между стелажите варира в зависимост от  използваните повдигачи. Конструкцията на стандартна палетна стелажна система може да се използва както в малък склад, така и в голям дистрибуторски център.

Стелажи – Проходни за палети

drive-inПозволяват оползотворяване помещението на вашия склад и предлагат високо-ефективен метод за складиране на големи количества сходни товари. Решението е много ефективно при складиране на хомогенни палетизирани товари. Използването на минимален брой работни коридори води до 85% оползотворяване на складовите пространства.

Стелажи – Открити за палети

self-supportingОткритите стелажи –  самоносеща се складова конструкция, при която стелажите са и основа на склада, към която може да се добави покрив и стени. При това решение отпада нуждата от изграждане на ново складово помещение. Тези стелажи са ефективно решение за подреждане във височина, понеже самите основни рамки представляват структурата на склада.

Складови решения за непалетизирани товари

Стелажи за супермаркети, дистрибуторски центрове, архиви и складове на едро

sredno-tejki-tovariТази стелажи са предназначена за складове, в които не се използват палети . Стелажите могат да се комбинират с други стелажни решения, за уплътняване на складовото пространство. Подходящи са за супермаркети, дистрибуторски центрове, архиви и складове на едро. Стелажите са проектирани за складове със средно натоварване.  Системите са създадени за бърз  монтаж и притежават допълнителни принадлежности като метални рафтове,  разделители,  панели с мрежа , осигуряващи поддържането на разнообразен асортимент от стоки.

Стелажи – Конзолни (греди, тръби, дървен материал, профили)

konzolna-sistemaКонзолните стелажи система покриват потребностите при складиране на дълги и несиметрични товари. Стелажите  се използват при съхранение на дълги товари като греди, тръби, дървен материал, профили и др.  Товарите подлежат както на ръчна, така и на обработка  с подемна техника.

Стелажи – Мезонетна система

mezonetna-sistemaМезонетните стелажни решения са създадени с цел пълноценно иизползване обема на работното помещение във височина. Стелажите разделят помещението на две части: долна, работна площ и горна, складова площ. Гъвкавостта на решението позволява бърз демонтаж-монтаж и разширения на съществуващата конструкция, а също и покриване изискванията при преоборудвания. Стелажите позволяват скрит монтаж на работните  комуникации, с цел запазване естетиката на помещението.

Стелажи – Мобилни  систими

mobilna sistemaМобилните стелажни решения са подходящи за за архиви и разрешават максимално използване на наличното пространство. При мобилните стелажи  не се нуждаете от няколко коридора за достигане на желаната позиция , т.е.  между отделните модули  се оставя само един „подвижен“ коридор за достъп. Модулите се преместват ръчно по релси на пода спрямо мястото където трябва да бъде формиран нов коридор.Трябва само да се идентифицира нужната точка и да се оформи коридора. Това оптимизира наличното пространство и същевременно гарантира запазването на архивите подредени и в безопасност от пожар или наводнение. Системата може лесно да бъде приспособена към всяко помещение и да се използва при складирането на различни документи, книги, технически архиви и др

Метални шкафчета

lockersМетални шкафчета /производство само на ”KIMER”/ – многофункционални и надеждни те са един качествен продукт с естетичен дизайн задоволяващ нуждите и изискванията на най-различни помещения: офиси, съблекални, архиви, училища, спортни центрове и други. Модулната система позволява разнообразни комбинации за приложение- различни ширини, с една, две или четири врати, различни комбинации на вътрешен дизайн. Нашите шкафчета са направени разглобяеми, така че винаги да се адаптират по всяко време и към всяко необходимо пространство Всеки компонент е изработен от галванизирана ламарина с голяма устойчивост от корозия, гарантираща здравина и дълга използваемост. Металните вратички се предлагат боядисани с RAL 7035 с епоксидно- полиестерно покритие, а страниците, задните и предни панели с RAL 5003. Основните размери на гардеробите е 50 см дълбочина и 180 см височина. Допълнително към металните шкафчета се предлагат и метални пейки, което е една перфектна комбинация.

Леки стелажи

leka-stelajnaРазделя работното пространство на склада на отделни участъци. Леки стелажни системи се препоръчват за складовете с широка гама артикули с малка или средна тежест. Тази система лесно се разширява или модифицира според складовите нужди по всяко време. При наличие на агресивна среда предлагаме горещо поцинковани рафтове към системата. Тази безболтова стелажна система дава възможност за ефективно и лесно решаване на складови проблеми с помощта на сменяеми компоненти. Друга важна характеристика е лесния монтаж и регулиране на нивата. Такава система от рафтове предлага и по-голяма вместимост на товара. Естетичният външен вид позволява приложение както в складове, така и в офис помещения.

Advertisements

%d bloggers like this: